Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Μπρουσκέτες με παρμεζάνα
Υλικά
- 1 μπαγκέτα
- 200 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 2 κουταλιές λευκό ξηρό κρασί
- 2 κουταλιές πηχτή κρέμα γάλακτος
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- 1 αυγό
- βούτυρο
|
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε την μπαγκέτα στην μέση και σε μεγάλες φέτες και τις βουτυρώνουμε.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την παρμεζάνα, το κρασί, την μουστάρδα, την κρέμα γάλακτος και το αυγό και απλώνουμε από μία κουταλιά του μείγματος σε κάθε φέτα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 10 λεπτά.
Είναι εύκολο, γρήγορο και πολύ νόστιμο ιδίως αν χρησιμοποιηθεί παρμεζάνα και όχι κάτι άλλο γιατί έχει μία ιδιότυπη και πιπεράτη γεύση όπως μας λέει ο ανώνυμος εισηγητής.
|
|