Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλες τις σαλάτες
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Πικάντικη σαλάτα ψαριών
Υλικά
- Για την σαλάτα:
- Ποικιλία ψαριών (τόνος, λαβράκι, σολομός κ.α.) ωμά, κομμένα σε πολύ λεπτές φετούλες
- Ρόκα ή χόρτα ή βλήτα
- 1 αγγουράκι κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
- 1 λευκό ράπανι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- Για τη σάλτσα:
- 1/2 κούπα ελαιόλαδο
- Χυμό 1/2 λεμονιού
- 1 κουταλάκι ξίδι βαλσαμικό
- 3-4 σταγόνες τσίλι sauce
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Για γαρνίρισμα:
|
|
Ετοιμασία
- Στρώνουμε τα λαχανικά σε πιατέλα και τοποθετούμε πάνω τους τα ψάρια.
- Ανακατεύουμε τα υλικά της σάλτσας και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
Τη συνταγή συνιστά: ο Ανδρέας Γάβρης
|
|