Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σοκολατάκια με καρύδα
Υλικά
- 250 γραμ. τριμμένη καρύδα
- 250 γραμ. κουβερτούρα
- 250 γραμ. ζάχαρη
- 4 κουτ. σούπας κονιάκ
- Ανθόνερο
|
|
Ετοιμασία
- Τρίβουμε την κουβερτούρα στο μπλέντερ.
- Ανακατεύουμε τα 4 πρώτα υλικά και προσθέτουμε ανθόνερο μέχρι να γίνει ζύμη
που πλάθεται.
- Κυλάμε τα μπαλάκια μας σε καρύδα ή κακάο ή ζάχαρη και τα αφήνουμε να στεγνώσουν για μερικές ώρες.
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε την καρύδα με καρύδια ή αμύγδαλα ή φουντούκια ή φιστίκια
Αιγίνης. Είναι όλα τρέλα!!!!!
Τη συνταγή συνιστά: η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ (δικής της εμπνεύσεως)
|
|