Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Βασιλόπιτα
Υλικά
- 1/2 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 ποτήρια ζάχαρη
- 1 ποτήρι γάλα
- 6-8 αυγά
- 1 κουταλάκι μπέϊκι
- 2 βανίλιες
- 1 βιτάμ
|
|
Ετοιμασία
- Χτυπάμε τη ζάχαρη με το βιτάμ πολύ καλά.
- Κατόπιν ρίχνουμε ένα-ένα τ'αυγά και μετά ρίχνουμε το γάλα και τις βανίλιες.
- Το μπέϊκιν το βάζουμε μέσα στο αλεύρι και χτυπάμε το μίγμα καλά.
- Βουτυρώνομε το ταψί μας και ψήνουμε στους 180° περίπου για 1 ώρα.
- Εάν θέλουμε να "διακοσμήσουμε" την βασιλόπιτά μας, πριν την βάλουμε στο
φούρνο "σχεδιάζουμε" με αμύγδαλα ανάλατα το έτος.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Τη συνταγή συνιστά: η ΔΕΣΠΟΙΝΑ
|
|