Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τρουφάκια
Υλικά
- 1 κουτί μπισκότα πρι μπερ
- 1 βιτάμ φρέσκο
- Κονιάκ όσο θέλουμε
- 2 φακελάκια τρούφα
|
|
Ετοιμασία
Μέσα σε ένα μπωλ σπάμε (όχι στο ξύλο) τα μπισκότα σε όσο πιο μικρά κομματάκια γίνεται.
Προσθέτουμε το βούτυρο και το κονιάκ και ανακατεύουμε το μίγμα ώστε να γίνει ομοιόμορφο και φτιάχνουμε στρογγυλά μπαλάκια σε όχι πολύ μεγάλο μέγεθος και τα περνάμε μέσα από την τρούφα (όσο πιο πολύ τρούφα κολλήσει πάνω τόσο καλύτερα).
Τα βάζουμε σε πιατέλα και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες τουλάχιστον για να σφίξουν.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Τη συνταγή συνιστά: ο ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (δικής του εμπνεύσεως)
|
|