Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Τούρτα μερέντα
Υλικά
- 2 μεσαία κουτιά μερέντα
- 2 κουτιά φυτική σαντιγί
- 1 πακέτο μπισκότα σαβαγιάρ
- Γάλα φρέσκο
- Κονιάκ
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα μπολ χτυπάμε την μερέντα με την σαντιγί να ενωθούν καλά. (Καλό είναι να έχουμε την σαντιγί στο ψυγείο ώστε η κρέμα να γίνει πολύ παχύρρευστη.
- Σε ένα πιάτο ρίχνουμε γάλα και λίγο κονιάκ και βουτάμε μέσα τα μπισκότα (να βραχούν χωρίς να μουλιάσουν).
- Σε ένα δίσκο απλώνουμε μία στρώση μπισκότα, μετά την κρέμα, συνεχίζουμε με μπισκότα και τελειώνουμε με κρέμα.
- Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου να παγώσει καλά.
Τη συνταγή συνιστά: η ALIKI POLEMI
|
|