Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κινέζικο ρύζι με γαριδούλες
Υλικά
- 250 γρ. ρύζι μπασμάτι
- 100 γρ. πολύ ψιλές γαρίδες
- Λίγο σέλινο ψιλοκομμένο
- Λίγο φύτρο σόγιας
- Σόγια σος
- Σογιέλαιο
- 1 ομελέτα τηγανισμένη
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-αρωματικό κρασί από την Α
|
|
Ετοιμασία
- Σοτάρουμε τις γαριδούλες, ρίχνουμε τα φύτρα και το σέλινο και τα μαραίνουμε σε δυνατή φωτιά, αν είναι δυνατό σε γουόκ.
- Σοτάρουμε και το ρύζι ανακατεύοντάς το να γίνει τραγανό.
- Το ανακατεύουμε με τις γαρίδες και προσθέτουμε τη σόγια σος.
Τη συνταγή συνιστά: Ο Ανδρέας Γάβρης
Τα δυσεύρετα υλικά θα βρείτε εδώ
|
|