www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ρεβυθοκεφτέδες Σάμου


Υλικά

  • 1/2 κιλό ρεβύθια
  • 2-3 κρεμμύδια τριμμένα
  • Δυόσμο μπόλικο ψιλοκομμένο
  • 1-2 κούπες αλεύρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Νερό



Προετοιμασία

Μουσκεύουμε τα ρεβύθια από βραδίς σε άφθονο νερό.

Ετοιμασία

  1. Σουρώνουμε τα ρεβίθια και τα πολτοποιούμε σε γουδί ή στο μούλτι (να γίνουν τρίμματα).
  2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το δυόσμο, αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  3. Ρίχνουμε το αλεύρι και νερό και τα ανακατεύουμε ώστε να γίνουν μια πηχτή μάζα.
  4. Παίρνουμε μία κουταλιά από το μίγμα και το ρίχνουμε σε καυτό λάδι.
  5. Μόλις ροδίσει από τη μία πλευρά γυρίζουμε και από την άλλη.
  6. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και σερβίρουμε.

Τη συνταγή συνιστά: ο Ανδρέας Γάβρης

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (13)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.