Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ψάρια στην σχάρα
Υλικά
- Ψάρια
- Λαδολέμονο
- Αλάτι
- Λάδι
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-Ρετσίνα -Λευκός ξηρός
|
|
Ετοιμασία
- Καθαρίζουμε τα ψάρια και τα πλένουμε καλά. Τα αλατίζουμε, τα αφήνουμε να στραγγίσουν και τα αλείφουμε με λίγο λάδι. Με λάδι αλείφουμε και την σχάρα αφού ζεσταθεί.
- Tοποθετούμε τα ψάρια στην σχάρα και τα ψήνουμε σε μέτρια φωτιά. Όταν γίνουν από την μία μεριά, τα γυρίζουμε από την άλλη και τα αλείφουμε με το λαδολέμονο.
Σαφώς καλύτερα στα κάρβουνα αλλά γίνονται και με μια σχάρα στο φούρνο μας.
|
|