Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Παγωτό γιαούρτι με πορτοκάλι
Υλικά
- 450 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 450 γρ. κρέμα γάλακτος
- 100 γρ. ζάχαρη
- 1 κούπα φυσικό χυμό πορτοκάλι
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι, την κρέμα γάλακτος και την ζάχαρη και τα χτυπάμε όλα μαζί μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
- Προσθέτουμε τον χυμό, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε το μίγμα μας σε μία μεταλλική φόρμα παγωτού με καπάκι.
- Βάζουμε την φόρμα στο ψυγείο και κάθε τόσο ανακατεύουμε με ένα πιρούνι (από τις άκρες της φόρμας προς το κέντρο) ώστε να παγώσει παντού ομοιόμορφα.
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το πορτοκάλι με τον χυμό 2 λεμονιών ή με χυμό φράουλας.
|
|