Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Εσκαλόπ με μανιτάρια
Υλικά
- 6 εσκαλόπ
- 1 φέτα ζαμπόν πάχους 1 εκ. περίπου κομμένο σε κύβους
- 1 κουτί μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1/2 κούπα λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-Ερυθρός ξηρός -Ερυθρός μπρούσκος
|
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε το κρέας, το αλατοπιπερώνουμε και το τηγανίζουμε στο μισό λάδι και από τις δύο πλευρές.
- Βγάζουμε τα κομμάτια του κρέατος, προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και σοτάρουμε τα μανιτάρια και το ζαμπόν.
- Στην συνέχεια βάζουμε πάνω από τα μανιτάρια και το ζαμπόν τις εσκαλόπ και τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά για 15 λεπτά περίπου με το καπάκι κλειστό.
|
|