Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Πατάτες με σπανάκι (μποναμάτσι)
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Περνάμε τις ντομάτες από τρυπητό και τις βράζουμε με λίγο λάδι και την δάφνη.
- Κόβουμε τις πατάτες κυδωνάτες, τις ροδοκικκινίζουμε λίγο στο τηγάνι και τις βάζουμε μαζί με το λάδι σε μία κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε το σπανάκι, το μάραθο, τον άνηθο, αλάτι και πιπέρι, από πάνω ρίχνουμε την σάλτσα (αν χρειάζεται προσθέτουμε αλάτι και λάδι), σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει για μια ώρα περίπου (μέχρι να μείνει με την σάλτσα του).
|
|