Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Γιαούρτι με φραγκοστάφυλα
Υλικά
- 1 πακέτο ζελέ φραγκοστάφυλου σε σκόνη
- 180 γρ. φραγκοστάφυλα
- 25 γρ. άσπρη ζάχαρη
- 450 γρ. γιαούρτι σακούλας
- 0,3 του λίτρου νερό
- Για γαρνίρισμα: τριμμένους ξηρούς καρπούς
|
|
Ετοιμασία
- Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το νερό, κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά, ρίχνουμε τον ζελέ και ανακατεύουμε καλά.
- Μοιράζουμε το μίγμα σε 4 ποτήρια σερβιρίσματος και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου.
- Ανακατεύουμε τα φραγκοστάφυλα, την ζάχαρη και το γιαούρτι, γεμίζουμε με το μίγμα τα ποτήρια και τα βάζουμε πάλι στο ψυγείο.
- Πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με τους ξηρούς καρπούς.
|
|