Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ψαρονέφρι ανατολίτικο
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Καταρχην τσιγαρίζουμε σε λίγο λαδάκι σε αντικολλιτικό τηγάνι το σκορδάκι το οποίο το έχουμε πολτοποιήσει με το ειδικό εργαλείο.
- Στην συνέχεια ρίχνουμε τα μανιτάρια κομμένα φετάκια και μόλις πιουν τα υγρά τους ρίχνουμε το κρέας κομμένο κομματάκια.
- Το αφήνουμε να τσιγαριστεί λίγο και στην συνέχεια το σβήνουμε με το ουζάκι.
- Κατόπιν ρίχνουμε λίγο νεράκι για να βράσει, αλάτι πιπέρι, ένα κουταλάκι κολιάνδρου, 1/2 κουταλιά κύμινο και πασπαλίζουμε με πάπρικα.
- Οταν έχουν μειωθεί αισθητά τα υγρά και έχει βράσει το κρέας χαμηλώνουμε την φωτιά και ρίχνουμε ένα κεσεδάκι γιαούρτι.
- Ανακατεύουμε προσεκτικά και βγάζουμε από την φωτιά για να μην κόψει το γιαούρτι.
Το σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι και πασπαλίζουμε με πάπρικα.
Τη συνταγή συνιστά: η Κρύστα Πετροπουλου
|
|