Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Ανοικτή τυρόπιτα του Αλέξανδρου
Υλικά
- 500 γρ. τυρί φέτα
- 1,5 κούπα φρέσκο γάλα
- 1 πιπεριά (ψιλοκομμένη)
- 3 αυγά
- Πιπέρι
- Ανηθος(προαιρετικά)
- 1 έτοιμο φύλο κουρού
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα μπολ λιώνουμε τη φέτα και προσθέτουμε το γάλα.
- Στη συνέχεια και ενώ ανακατεύουμε συνεχώς προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά και τέλος τον άνιθο και το πιπέρι.
- Λαδώνουμε ένα ταψάκι και απλώνουμε το φύλο δημιουργώντας παράλληλα στις άκρες του κάποια τοιχώματα (ώστε να μην φεύγει το μείγμα) και προσθέτουμε την γέμιση.
- Ψήνουμε στους 200 °C μέχρι να πάρει χρώμα το μείγμα μας.
Τη συνταγή συνιστά: o Αλέξανδρος (δικής του εμπνεύσεως)
|
|