Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Mπατζίνα Θεσσαλική
Υλικά
- 3-4 κολοκυθάκια τριμμένα και στραγγισμένα καλά
- 1 λίτρο γάλα
- 1 φλιτζάνι περίπου φέτα
- Λίγο κίτρινο τυρί
- Αλεύρι
- Ελάχιστο αλάτι και πιπέρι
- 1 αυγό.
|
|
Ετοιμασία
Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά ώστε να σχηματιστεί ένας παχύρρευστος χυλός αδειάζουμε
σε ταψί και ψήνουμε περίπου 35 με 40 λεπτά ώσπου να ροδίσει στους 150 βαθμούς.
Τη συνταγή συνιστά: η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΣΑΝΙΚΛΙΔΟΥ
|
|