Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα γλυκά
|
 Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Παστέλι με καρύδια
Υλικά
- 1 κούπα μέλι
- 1 κούπα ζάχαρη
- 4 κούπες χονδροκομμένα καρύδια
- 2 ποτηράκια του κρασιού φρυγανιά
- Σουσάμι καβουρδισμένο
- Ανθόνερο
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε το μέλι με την ζάχαρη σε μία κατσαρόλα να βράσει σε δυνατή φωτιά και να δέσει το σιρόπι και κατεβάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την φρυγανιά και τα καρύδια και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα.
- Αλείφουμε μία σανίδα με ανθόνερο, πασπαλίζουμε με σουσάμι, απλώνουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας επάνω (σε πάχος που μας αρέσει), πασπαλίζουμε πάλι με σουσάμι και ότι κρυώσει το κόβουμε με ένα μαχαίρι.
|
|