Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Φασολάκια γιαχνί με αυγά στο τηγάνι
Υλικά
- Αυγά
- Φέτα (προαιρετικά)
- Ζαμπόν (προαιρετικά)
- Φασολάκια γιαχνί
|
|
Ετοιμασία
Η συνταγή αυτή είναι ένα παραδοσιακό τοπικό φαγητό από την Σητεία Κρήτης.
Αν μαγειρέψατε φασολάκια γιαχνί και σας περίσσεψαν... μην τα πετάξετε.
Βάλτε τα σε αντικολλητικό τηγάνι, χτυπήστε μερικά αυγά (π.χ. 4 αυγά για 2 άτομα) προσθέστε
λίγο αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε τα στο τηγάνι με τα φασολάκια.
Προσθέστε και φέτα σε κυβάκια μαζί με τα αυγά και λίγο ψιλοκομμένο ζαμπόν (προαιρετικά).
Ανακατεύετε συχνά μέχρι να ψηθούν τα αυγά. Δοκιμάστε το, και θα δείτε πόσο νόστιμο είναι!!
Τη συνταγή συνιστά: η Σοφία Χ.
|
|