www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Λαζάνια αλα ογκρατέν


Υλικά

  • 3/4 κιλά λαζάνια
  • 80-100 gr. καρότα τρυφερά σε κύβους
  • 80-100 gr. αρακά
  • 80-100 gr. καλαμπόκι
  • 15 φέτες μπέικον
  • 15 φέτες ζαμπόν
  • 1/4 κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 350 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 400 ml. κρέμα γάλακτος



Ετοιμασία

  1. Βράζουμε τα λαζάνια(να κρατάνε λίγο) και ρίχνουμε λίγο ωμό ηλιέλαιο.
  2. Σοτάρουμε πρώτα τα αλλαντικά και μόλις τσιγαριστούν ελαφρά προσθέτουμε τα λαχανικά και σοτάρουμε για άλλα 5 λεπτά περίπου σε σιγανή φωτιά.
  3. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αλλαντικά και τα λαχανικά στα λαζάνια και ανακατεύουμε προσθέτοντας το 1/3 από τα τυριά.
  4. Απλώνουμε σε ένα πυρέξ και ρίχνουμε τα υπόλοιπα τυριά.
  5. Τέλος ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του πυρέξ.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα τα τυριά.
Bonna Petit!!!
Τη συνταγή συνιστά: η Tammy&Pammy (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.