Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κοτόπουλο με κρέμα γάλακτος
Υλικά
- Στήθος κοτόπουλου κομμένο σε κομμάτια
- 1 κουτάκι φρέσκια κρέμα γάλακτος
- Κόκκινη και κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μικρά κομματάκια
- 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε μικρά κομματάκια
- Λίγο λευκό ξηρό κρασί.
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τις πιπεριές με το σκόρδο.
- Σε άλλο τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο και αφού ψηθεί βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα το κοτόπουλο, τις πιπεριές και το σκόρδο, ρίχνουμε την κρέμα, το κρασί, το αλάτι, και το πιπέρι, ανακατεύουμε και βράζουμε το φαγητό μας για 15 λεπτά περίπου ώστε να δέσει η σάλτσα.
- Σερβίρουμε με ρύζι.
Τη συνταγή συνιστά: η ΕΛΕΝΑ ΙΩΑΝΝΟΥ (δικής της εμπνεύσεως)
|
|