www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Πίτα με κρέμα τυριού


Υλικά

  • 500 gr. σφολιάτα έτοιμη
  • 300 gr. τυρί κρέμα
  • 200 gr. μανιτάρια σε φέτες
  • 5-6 φέτες ζαμπόν
  • 200 gr.τυρί edam
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψημένη
  • Λίγο βούτυρο για το ταψί
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
  • Λίγο λάδι



Ετοιμασία

  1. Ανακατεύουμε το τυρί, το edam (κομμένο σε κυβάκια), το ζαμπόν (ψιλοκομμένο), τα μανιτάρια, την πιπεριά (ψιλοκομμένη) και το αλατοπίπερο.
  2. Ξεπαγώνουμε την σφολιάτα.
  3. Αλείφουμε με λίγο βούτυρο το ταψί και απλώνουμε την σφολιάτα προσέχοντας να καλυφθούν τα τοιχώματα του ταψιού.
  4. Αλείφουμε την επιφάνεια της σφολιάτας με λίγο λάδι και απλώνουμε την γέμιση.
  5. Γυρνάμε τις άκρες τις σφολιάτας προς τα μέσα και περιχύνουμε την επιφάνεια της πίτας με την κρέμα γάλακτος.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς ώσπου να ροδίσει η επιφάνειά της.

Τη συνταγή συνιστά: η ginni (δικής της εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.