Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Χοιρινό με αρακά
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό σε μπουκιές
- 500 γρ. αρακά
- Λίγο λευκό κρασί
- Βούτυρο φρέσκο
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο (2 κουταλιές της σούπας) και το αφήνουμε λίγο να πάρει χρώμα.
- Προσθέτουμε το χοιρινό, το σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για να θωρακιστεί εξωτερικά από παντού, το σβήνουμε με το κρασί και χαμηλώνουμε την φωτιά.
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
- Το αφήνουμε σε χύτρα σύμφωνα με τους χρόνους που χρειάζεται ή σε ανοιχτή κατσαρόλα μέχρι να γίνει και 10 λεπτά πριν το τέλος βάζουμε και τον αρακά.
Πολύ ελαφριά και απλή συνταγή για όλους!
Καλή όρεξη
Τη συνταγή συνιστά: ο Καρυπιδης Αναστάσιος
|
|