Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Χοιρινό με πιπεριές και κρέμα γάλακτος
Υλικά
- 1 κιλό κρέας χωρίς κόκαλο κομμένο σε κύβους
- Πιπεριές σε διάφορα χρώματα
- 2 καρότα
- Λίγο λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 ποτήρι κρασί
- Μια μικρή κρέμα γάλακτος
- 150 γρ. τυρί γκούντα
- 1 κουτί μανιτάρια (προαιρετικά)
|
|
Ετοιμασία
- Σοτάρουμε το κρέας στο λάδι, σβήνουμε με το κρασί, προσθέτουμε λίγο νερό, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει αρκετά.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες σε λωρίδες, τα καρότα σε ροδέλες και
τα μανιτάρια και βράζουμε λίγο ακόμα μέχρι να είναι έτοιμο το φαγητό.
- Δύο λεπτά πριν το σβήσουμε προσθέτουμε την κρέμα και το τυρί κομμένο κι αυτό σε
κύβους.
- Σερβίρουμε με ρύζι.
Καλή όρεξη.
Τη συνταγή συνιστά: η Μαρία Χ. (δικής της εμπνεύσεως)
|
|