Σχόλια επισκεπτών
- Θέμα: ομελέτα φούρνου
Από: ΜΕΛΙΝΑ 1 / 11 / 2006
Βασιλική την έφτιαξα χθες φοβερή ενθουσιάστηκα, μου άρεσε πολύ
και κρύα, μπράβο εύκολο, γρήγορο και super.
αν ξέρεις και κάτι άλλο δική σου εμπνεύσεως πες μου.
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Ομελετα φούρνου SUPER!!!
Από: shinny 17 / 11 / 2006
K A T A Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η!!!!!!!!!!!!
Πανεύκολη και πεντανόστιμη!!!! Εβαλα παραπάνω αυγά και πατάτες σε
μεγαλούτσικο πυρέξ. Πασπάλισα και απο πάνω με τριμμένο τυρί κι
ήταν φανταστική!!!
Ευγε!!!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
- Θέμα: Ατομικές ομελετίτσες με αγγιναράκια.
Από: μαμα 11 / 5 / 2007
Υλικά:
12 αγγιναράκια μικρά μωβ (αυτά είχα, αυτά έγραψα)
6 αυγά
1 φλ.τσ. γάλα εβαπορέ
1 κουτ.σούπας αλεύρι
1/2 κουτ.γλυκού μπέικιν
12 κομματάκια κεφαλογραβιέρα
μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδο
φρυγανιά τριμμένη, ανακατεμένη με λίγο κεφαλοτύρι τριμμένο.
1 ταψάκι για μαφφινς, 12 θέσεων.
Καθαρίζουμε τα αγγιναράκια και τα ζεματάμε 2-3 λεπτά σε νερό
που βράζει. Σουρώνουμε.
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλεύρι και το μπέικιν.
Λαδώνουμε τις θηκούλες των μαφφινς με το πινέλο και
πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά.
Βάζουμε σε κάθε θήκη 1 αγγιναράκι, από πάνω του 1 κομμάτι
κεφαλογραβιέρα, και πασπαλίζουμε με λίγο μαιντανό, πιπέρι και
μοσχοκάρυδο. Αν το τυρί είναι πικάντικο δεν χρειάζεται άλλο
αλάτι.
Γεμίζουμε με το μείγμα των αυγών και πασπαλίζουμε με λίγη
φρυγανιά.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, σε προθερμασμένο φούρνο, 20 λεπτά ή
μέχρι να γίνει η ομελέτα.
Πήρα καινούριο ταψάκι και όπως φαίνεται, και τον καφέ εκεί θα
τον ψήνω!!!
[Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]
|