Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Πατάτες με δενδρολίβανο
Υλικά |
|
Ετοιμασία
- Πλένουμε καλά τις πατάτες με τη φλούδα, τις κόβουμε στα δυο (εάν είναι πολύ μεγάλες στα τρία) τις αλείφουμε με μείγμα λαδιού - αλατοπίπερου, τις
Τοποθετούμε στο ταψί και περιχύνουμε με λάδι και δεντρολίβανο φρέσκο.
- Μην αναρωτηθείτε πως θα ψηθούν τόσο χοντροκομμένες που είναι ! δεν θέλουν πάνω
από 1 1/2 ώρα στους 250°Cκαι θα είναι οι ωραιότερες πατάτες που φάγατε ποτέ !
Τη συνταγή συνιστά: η Κατερίνα Παυλάκη
|
|