www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Σκορδομακάρονα Loumilou


Υλικά

  • 1 πακέτο spaghettini ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας
  • 1/2 κρέμα γάλακτος
  • 4 σκελίδες φρέσκο σκόρδο τριμμένο
  • 200 γρ. μπέικον
  • 50 γρ. φρέσκο βούτυρο
  • 100 γρ. regato



Ετοιμασία

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό.
  2. Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον μαζί με το σκόρδο, σε σιγανή φωτιά.
  3. Εν τω μεταξύ σουρώνουμε τα ζυμαρικά πολύ καλά
  4. Μόλις το μπέικον έχει αρχίσει να παίρνει χρώμα, χαμηλώνουμε την φωτιά.
  5. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  6. Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος το τυρί και ανακατεύουμε.
Καλή όρεξη!

Την ποσότητα και το είδος του τυριού μπορείτε να μεταβληθεί ανάλογα τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας, Πολύ καλή γεύση δίνει η γραβιέρα Αρτας ή κεφαλογραβέρια Αμφιλοχίας!

Τη συνταγή συνιστά: ο Loumilou (δικής του εμπνεύσεως)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.