Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Σκορδομακάρονα Loumilou
Υλικά
- 1 πακέτο spaghettini ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας
- 1/2 κρέμα γάλακτος
- 4 σκελίδες φρέσκο σκόρδο τριμμένο
- 200 γρ. μπέικον
- 50 γρ. φρέσκο βούτυρο
- 100 γρ. regato
|
|
Ετοιμασία
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό.
- Σε μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον μαζί με το σκόρδο, σε σιγανή φωτιά.
- Εν τω μεταξύ σουρώνουμε τα ζυμαρικά πολύ καλά
- Μόλις το μπέικον έχει αρχίσει να παίρνει χρώμα, χαμηλώνουμε την φωτιά.
- Ρίχνουμε τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος το τυρί και ανακατεύουμε.
Καλή όρεξη!
Την ποσότητα και το είδος του τυριού μπορείτε να μεταβληθεί ανάλογα τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας, Πολύ καλή γεύση δίνει η γραβιέρα Αρτας ή κεφαλογραβέρια Αμφιλοχίας!
Τη συνταγή συνιστά: ο Loumilou (δικής του εμπνεύσεως)
|
|