Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Γιουβέτσι με λαχανικά
Υλικά
- 1/2 κιλό κριθαράκι
- 2-3 πιπεριές (πολύχρωμες ή πράσινες όπως επιθυμείτε)
- 2-3 καρότα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 ντομάτες μεσαίες
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Σε ένα πυρέξ βάζουμε το λάδι, το σκόρδο, το καρότο κομμένο σε μικρές ροδέλες, μία ντομάτα, σε κύβους - την άλλη τριμμένη, τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια και το σχετικό αλατοπίπερο.
- Βάζουμε το πυρέξ με τα υλικά στο φούρνο, στους 180 βαθμούς, μέχρι να ψηθούν
τα καρότα και οι πιπεριές
- Προσθέτουμε όσο νερό χρειάζεται και αφού βράσει,
ρίχνουμε και το κριθαράκι.
- Συχνό ανακάτεμα, γιατί το κριθαράκι κολλάει.
- Μπορείτε να βάλετε την ποσότητα των λαχανικών που σας αρέσει κι όχι υποχρεωτικά την προτεινόμενη.
Καλή επιτυχία!
Τη συνταγή συνιστά: η Aσπασία (δικής της εμπνεύσεως)
|
|