Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Το χοιρινό της φοιτήτριας
Υλικά
- 1 κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτιΑ (ή συκώτι ή κοτόπουλο)
- 1 κόκκινη πιπεριά σε λωρίδες
- 1 πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
- 1 κίτρινη πιπεριά σε λωρίδες
- 1 πορτοκαλί πιπεριά σε λωρίδες
- Λίγα ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 250 γρ. ανθότυρο θρυμματισμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ρίγανη
- Λαδάκι
|
|
Ετοιμασία
- Στρώνουμε σε ένα ταψί ή πυρέξ το μισό ανθότυρο και μετά στρώνουμε από πάνω όλες τις πιπεριές και τα τοματίνια.
- Τοποθετούμε τα κομματάκια κρέατος και πάνω από το κρέας το υπόλοιπο ανθότυρο,
αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε λίγο λαδάκι και ρίγανη.
- Κλείνουμε καλά το σκεύος με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο προθερμασμένο
φούρνο για 2,5 ωρες.
- Δεν αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο αν δεν περάσει η ώρα. ΠΡΟΣΟΧΗ! δεν βάζουμε καθόλου νερό στο φαγητό γιατί τα λαχανικά
βγάζουν αρκετό!
Συνοδεύστε το με ρυζάκι ή πουρέ πατάτας!
Καλή επιτυχία!
Με αγάπη από την SISILI στην Κρήτη
Τη συνταγή συνιστά: η sisili
|
|