www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φιλέτα μοσχαρίσια με ρόκα


Υλικά




Ετοιμασία

Δεν έγραψα δοσολογία για ευνόητους λόγους. Η παρασκευή είναι πολύ απλή. Αρκεί να μαρινάρουμε τα φιλέτα μας, τα οποία πρέπει να είναι πολύ λεπτά κομμένα, μέσα σε λίγο ελαιόλαδο, δενδρολίβανο, φασκόμηλο και πιπέρι μαύρο.(Αν είναι πολύ μεγάλα τα φιλέτα τα κόβουμε στην μέση, για να έχουμε περισσότερες φέτες στο πιάτο μας). Τα κλείνουμε σε ένα τάπερ και τα βάζουμε στο ψυγείο για λίγη ώρα (1 ώρα περίπου).
Το μυστικό είναι να βάλουμε το τηγάνι-σχάρα  να κάψει πριν πετάξουμε μέσα τα φιλέτα. Αφού λοιπόν είμαστε σίγουροι πως έκαψε, ψήνουμε τα φιλέτα γύρω
στα 3 λεπτά και μετά τα γυρίζουμε ώστε να ψηθούν και από την άλλη μεριά για άλλα 3 λεπτά.
Βάζουμε στο  πιάτο μας μια στρώση με τα φύλλα της ρόκας και πάνω σε αυτά ξαπλώνουμε τα φιλέτα. Ετοιμο!!!
Σερβίρεται με ριζότο από πρόβολα (τυρί καπνιστό, τύπου μετσοβόνε) και σαμπάνια.

Τη συνταγή συνιστά: η Antigone

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.