www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φιλέτα κροκόδειλου με σάλτσα μάνγκο


Υλικά

  • 2 φιλέτα κροκόδειλου(θα βρείτε στα μεγάλα super market την περίοδο των Χριστουγέννων)
  • 1 πολύ ώριμο μάνγκο
  • Χυμό μισού λεμονιού
  • 1 κουταλάκι γρεναδινη(ποτό)
  • 1/4 κύβο ζωμό κότας (διαλυμένο σε 1 ποτηράκι του κρασιού ζεστό νερό)
  • Βούτυρο για το τηγάνισμα



Ετοιμασία

  1. Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά τα φιλέτα με μπόλικο βούτυρο για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά και τα διατηρούμε ζεστά.
  2. Αφαιρούμε το κουκούτσι από το μάνγκο, το κόβουμε κομμάτια, προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και τη γρεναδίνη και πολτοποιούμε.
  3. Το ρίχνουμε σε ένα τηγανάκι, το ζεσταίνουμε, προσθέτουμε το ζωμό κότας και συνεχίζουμε το βράσιμο για 5 λεπτά.
  4. Κόβουμε στα 4 τα φιλέτα και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο και ανάμεσα βάζουμε τη σάλτσα.(μέθοδος Ναπολεών).
Καλή όρεξη!

Τη συνταγή συνιστά: ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (10)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.