Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Φιλέτα κροκόδειλου με σάλτσα μάνγκο
Υλικά
- 2 φιλέτα κροκόδειλου(θα βρείτε στα μεγάλα super market την περίοδο των Χριστουγέννων)
- 1 πολύ ώριμο μάνγκο
- Χυμό μισού λεμονιού
- 1 κουταλάκι γρεναδινη(ποτό)
- 1/4 κύβο ζωμό κότας (διαλυμένο σε 1 ποτηράκι του κρασιού ζεστό νερό)
- Βούτυρο για το τηγάνισμα
|
|
Ετοιμασία
- Τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά τα φιλέτα με μπόλικο βούτυρο για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά και τα διατηρούμε ζεστά.
- Αφαιρούμε το κουκούτσι από το μάνγκο, το κόβουμε κομμάτια, προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και τη γρεναδίνη και πολτοποιούμε.
- Το ρίχνουμε σε ένα τηγανάκι, το ζεσταίνουμε, προσθέτουμε το ζωμό κότας και συνεχίζουμε το βράσιμο για 5 λεπτά.
- Κόβουμε στα 4 τα φιλέτα και τα τοποθετούμε το ένα πάνω στο άλλο και ανάμεσα βάζουμε τη σάλτσα.(μέθοδος Ναπολεών).
Καλή όρεξη!
Τη συνταγή συνιστά: ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
|
|