www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Γαλέος μπουργέτο


Υλικά




  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Λευκός Ξηρός
    -Ρετσίνα

Ετοιμασία

  1. Ξεπλένουμε καλά το γαλέο αφού τον κόψουμε σε κομμάτια,αλατοπιπερώνουμε,και τον περιχύνουμε με το χυμό των λεμονιών.
  2. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το τσιγαρίζουμε (σωτάρουμε) ελάχιστα (1 λεπτό).
  3. Ρίχνουμε το γαλέο και ένα ποτήρι νερό και αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά μέχρι να σωθεί το νερό και να μείνει το ψάρι με το λάδι.
  4. Στο τέλος πασπαλίζουμε με ρίγανη.
Μπουργέτο γίνεται και ο μπακαλιάρος,η σαρδέλα και τα μικρά ψάρια (γαύρος, αθερινα κλπ).

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.