www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Γάβρος τηγανητός


Υλικά

  • 1 1/2 κιλό γάβρος ή άλλο μικρό ψάρι



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Ρετσίνα
    -Λευκός ξηρός

Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψάρια.
  2. Αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε τα ψάρια.
  3. Βάζουμε το τηγάνι με το λάδι σε δυνατή φωτιά και όταν το λάδι κάψει καλά ρίχνουμε τα ψάρια για μερικά λεπτά.
  4. Οταν ροδίσουν τα βγάζουμε με μία κουτάλα τρυπητή και τα σερβίρουμε ζεστά με λεμόνι.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: ΓΑΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑΤΟΣ
    Από: ΖΩΗ  12 / 5 / 2007
    ΥΛΙΚΑ:
    ΦΡΕΣΚΟΣ ΓΑΥΡΟΣ (ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ-ΟΣΟ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ!)
    ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ
    ΚΟΚΚΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΙΠΕΡΙΑ
    ΞΥΔΙ
    ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
    ΣΚΟΡΔΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ (ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ)
    ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
    ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 
    ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΓΑΥΡΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ 
    ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ 
    ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΨΑΡΙΑ ΑΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ 
    ΣΤΡΩΣΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ.ΤΑ 
    ΑΦΗΝΟΥΜΕ 50`-60` ΝΑ "ΨΗΘΟΥΝ" ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΗ 
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ (ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 
    ΤΗ ΒΡΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ)ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΑ 
    ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ.ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ 
    ΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΓΑΥΡΟ-ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΑΤΙ-ΞΥΔΙ-ΣΚΟΡΔΟ-
    ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ 
    ΨΑΡΙΑ.ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΖΟ ΣΤΟ 
    ΨΥΓΕΙΟ.ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΥΣΗΧΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ,ΠΟΛΥ ΤΟΝ 
    ΖΑΛΙΣΑΜΕ ΕΞΑΛΛΟΥ,ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΖΟ ΤΑΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ 
    ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΛΑ..ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ!

    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.