www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Σπετζοφάϊ (1)


Υλικά

  • 1 κιλό πικάντικα λουκάνικα κομμένα σε κομμάτια
  • 800 γρ. στενόμακρες πράσινες πιπεριές
  • 2 καυτερές πιπεριές
  • 1 κιλό ντομάτες ώριμες
  • 1/2 κούπα λάδι περίπου
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Ερυθρός ξηρός
    -Ερυθρός ημίγλυκος

Ετοιμασία

  1. Τηγανίζουμε ελαφρά τα κομμάτια του λουκάνικου.
  2. Πλένουμε καλά τις πιπεριές, κόβουμε το πάνω μέρος, αφαιρούμε τα σπόρια και αν είναι μεγάλες τις κόβουμε στα δύο και τις τηγανίζουμε ελαφρά.
  3. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα τις τριμμένες ντομάτες, το αλάτι και το πιπέρι και προσθέτουμε τις πιπεριές και τα λουκάνικα.
  4. Αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει και αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγο νερό.
Αν τα λουκάνικα έχουν αρκετό λίπος δεν προσθέτουμε λάδι ή προσθέτουμε λίγο.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.