www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Σπετζοφάϊ (3)


Υλικά

  • 3 καπνιστά λουκάνικα κομμένα σε κομμάτια
  • 1 κιλό στενόμακρες πράσινες πιπεριές
  • 1 καυτερή πιπεριά
  • 1 κιλό στενόμακρες μελιτζάνες
  • 1 κιλό ντομάτες ώριμες κομμένες στα τέσσερα
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • 1 κούπα λάδι περίπου
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Ερυθρός ξηρός
    -Ερυθρός ημίγλυκος

Ετοιμασία

  1. Πλένουμε τις πιπεριές, τις κόβουμε στα δύο κατά μήκος και αφαιρούμε τους σπόρους. Πλένουμε τις μελιτζάνες κατά μήκος σε φέτες.
  2. Αλατίζουμε τις πιπεριές και τις μελιτζάνες με αλάτι, τις αφήνουμε μία ώρα, τις ξεπλένουμε και τις τηγανίζουμε ελαφρά.
  3. Τρίβουμε τις ντομάτες και αφαιρούμε τους σπόρους και τις φλούδες.
  4. Σε μία απλωτή κατσαρόλα στρώνουμε τα υλικά μας με την εξής σειρά: ντομάτα, πιπεριά, ντομάτα μελιτζάνες, λουκάνικα φροντίζοντας να τελειώσουμε με ντομάτα.
  5. Προσθέτουμε το λάδι, το αλάτι, το πιπέρι, την ρίγανη, 1/2 κούπα νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε το φαγητό μέχρι να τελειώσει το νερό και να μείνει μόνο το λάδι.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.