Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κουνέλι σκορδάτο
Υλικά
- 1 κουνέλι κομμένο σε μερίδες
- 1 ποτήρι νερού κόκκινο κρασί
- Ενα κεφάλι ολόκληρο σκόρδο
- 1/2 ποτήρι νερού λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-Ερυθρός Ημίξηρος -Ερυθρός Ξηρός
|
|
Ετοιμασία
- Βάζουμε σε μία κατσαρόλα λάδι και σοτάρουμε τα κομμάτια του κουνελιού.
- Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κεφάλι του σκόρδου (χωρίς να το καθαρίσουμε αφού το πλύνουμε πολύ καλά), το κρασί, το αλάτι και το πιπέρι.
- Αφήνουμε το φαγητό να ψηθεί (χωρίς νερό) και σερβίρουμε σε μία πιατέλα.
- Στο κέντρο της πιατέλας τοποθετούμε την κεφαλή του σκόρδου (ούτως ώστε να γίνουν ομηρικοί καυγάδες για το ποιός θα την πρωτοφάει).
Τη συνταγή συνιστά: η Μαρία από τα Χανιά
|
|