Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Πιπεριές πιπεράτες
Υλικά
- 1 κιλό χονδρόφλουδες πιπεριές
- 3 μεγάλες ώριμες ντομάτες
- 1/2 κιλό φέτα σκληρή κομμένη σε λεπτές φέτες
- 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 10 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 1/2 κουταλιά της σούπας θυμάρι
- Κόκκινο πιπέρι
- Λίγο λάδι
- Αλάτι
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-Λευκός Ξηρός
|
|
Ετοιμασία
- Κόβουμε τις πιπεριές στην μέση και τις τηγανίζουμε.
- Σε ένα πυρέξ στρώνουμε τις πιπεριές κοντά-κοντά, ρίχνουμε από πάνω τον μαϊντανό, το θυμάρι, το σκόρδο, το αλάτι, το πιπέρι, τις ντομάτες (σε δυο στρώσεις), το τυρί και αλείφουμε με λίγο λάδι.
- Βάζουμε το πυρέξ στον φούρνο και ψήνουμε στους 180 C για 1/2 ώρα περίπου.
Τη συνταγή συνιστά: η Μαρία από τα Χανιά
|
|