www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Παϊδάκια χοιρινά Χαβάης


Υλικά

  • 6 χοιρινά παϊδάκια (120 γρ. περίπου το ένα)
  • 2 κουταλιές χυμό ανανά
  • 6 φέτες ανανά από κονσέρβα κομμένες στην μέση
  • 2 κουταλιές μέλι
  • 130 γρ. τυρί έμενταλ τριμμένο
  • Το ξύσμα ενός λεμονιού
  • Πιπέρι
  • Φετάκια λεμονιού για γαρνίρισμα



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Ερυθρός ημίγλυκος
    -Λευκός ημίξηρος

Ετοιμασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον χυμό του ανανά με το μέλι και το ξύσμα του λεμονιού και αλείφουμε τα παϊδάκια αφού πρώτα τα πασπαλίσουμε με το πιπέρι.
  2. Βάζουμε τα παϊδάκια σε δυνατό γκριλ και τα ψήνουμε για 5 λεπτά περίπου αλείφοντάς τα συχνά με το μίγμα του μελιού.
  3. Γυρίζουμε τα παϊδάκια, βάζουμε πάνω από το καθένα δύο κομμάτια ανανά, αλείφουμε με το μίγμα μελιού, προσθέτουμε το τυρί και ψήνουμε στο γκριλ για 5 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσει το τυρί και γαρνίρουμε με φετάκια λεμονιού.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.