www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φιλέτα ψαριού με σάλτσα πορτοκάλι


Υλικά

  • 4 φέτες από μεγάλο ψάρι
  • Το ξύσμα 2 πορτοκαλιών (σαγκουίνια)
  • 2 πορτοκάλια σαγκουίνια
  • 2 πορτοκάλια
  • 60 γρ. βούτυρο
  • 25 γρ. αλεύρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Λευκός ημίξηρος

Ετοιμασία

  1. Βουτυρώνουμε ένα ταψί, τοποθετούμε μέσα τις φέτες ψαριού και τις περιχύνουμε με το ξύσμα των 2 πορτοκαλιών και τον χυμό των 6 πορτοκαλιών.
  2. Ψήνουμε το φαγητό μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 C για 20 λεπτά περίπου.
  3. Λίγο πριν τελειώσει το ψήσιμο λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι ώστε να κάνουμε μία πυκνή σάλτσα.
  4. Οταν βγάλουμε το φαγητό από το φούρνο ρίχνουμε το ζουμί από το ταψί στην σάλτσα μας σιγά-σιγά και ανακατεύοντας συνεχώς, περιχύνουμε τα ψάρια και σερβίρουμε.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.