Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Γλώσσες κρασάτες
Υλικά |
- Για ποτό προτείνουμε:
-Λευκός ξηρός -Ρετσίνα
|
|
Ετοιμασία
- Ξεπαγώνουμε τα φιλέτα και τα αλευρώνουμε.
- Σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το κρασί και το δενδρολίβανο, βάζουμε (αν δεν χωράνε όλα μαζί) τα μισά φιλέτα , αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 8-10 λεπτά.
- Μόλις γίνουν τα φιλέτα γαρνίρουμε με κάπαρη και σερβίρουμε.
|
|