www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Χοιρινά φιλέτα με μανιτάρια σε πατατοτηγανίτα


Υλικά

  • 160 γρ. χοιρινά φιλετάκια
  • Μαιντανό ψιλοκομμένο
  • 40 γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • Για την σάλτσα:
  • Για τις πατατοτηγανίτες:
    • 2-3 πατάτες
    • Λίγο λάδι για τηγάνισμα
    • Αλάτι
    • Πιπέρι



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Ερυθρός Ημίξηρος
    -Ερυθρός ξηρός

Ετοιμασία

Σάλτσα:
  1. Βάζουμε σε ένα τηγανάκι την μουστάρδα, το κρασί, το αλάτι, το πιπέρι και μόλις πάρει βράση προσθέτουμε την κεφαλογραβιέρα και αφήνουμε την σάλτσα μας να βράσει για 1-2 λεπτά.
Φιλέτα:
  1. Σε ένα άλλο τηγάνι ρίχνουμε λίγο λάδι, σοτάρουμε τα φιλετάκια μας για 4 λεπτά περίπου, ρίχνουμε τα μανιτάρια και μετά από 2-3 λεπτά προσθέτουμε στο τηγάνι την σάλτσα μας.
Πατατοτηγανίτα:
  1. Τρίβουμε τις πατάτες στην χοντρή πλευρά του τρίφτη, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
  2. Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λίγο λάδι, φτιάχνουμε με το μίγμα της πατάτας τηγανίτες λίγο μεγαλύτερες από τα φιλετάκια και τις τηγανίζουμε.
  3. Βάζουμε στο πιάτο τις πατατοτηγανίτες, πάνω από κάθε μία τοποθετούμε ένα φιλετάκι, προσθέτουμε την σάλτσα μανιταριών και πασπαλίζουμε με μαιντανό και σερβίρουμε.

Τη συνταγή συνιστά: Ο Δημήτρης Καραμπίνης (αρχιμάγειρας σε ξενοδοχείο)

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (4)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.