Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Κασεροκροκέτες
Υλικά
- 500 γρ. τυρί ένταμ
- 1 αυγό
- 1 φλιτζανάκι κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 φλιτζανάκι αλεύρι
- Λίγο μοσχοκάρυδο
- Λάδι για το τηγάνισμα
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
|
Ετοιμασία
- Τρίβουμε το ένταμ από την χοντρή μεριά του τρίφτη, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά.
- Πλάθουμε την ζύμη μας σε μπαστουνάκια (αν κολλάει η ζύμη στα χέρια μας βάζουμε λίγο αλεύρι) και τοποθετούμε τις κασεροκροκέτες σε μέρος που έχουμε αλευρώσει καλά.
- Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και σερβίρουμε αμέσως.
Τη συνταγή συνιστά: η Οδός Μαγείρων
|
|