www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φασόλια με μπέικον


Υλικά

  • 1/2 κιλό φασόλια γίγαντες
  • 200 γρ. μπέικον κομμένο σε κομμάτια
  • 300 γρ. τυρί γκούντα κομμένη σε μικρούς κύβους
  • 100 γρ. τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας
  • 1/2 κούπα ντοματάκια
  • 1/2 κούπα λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Μερικά φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού



Ετοιμασία

  1. Αφήνουμε τα φασόλια όλη νύχτα σε μία λεκάνη σκεπασμένα με νερό.
  2. Στραγγίζουμε τα φασόλια, τα βάζουμε σε ένα ταψί και προσθέτουμε το μπέικον και την γκούντα.
  3. Περιχύνουμε τα φασόλια με την ντομάτα και το λάδι και ψήνουμε το φαγητό μας στους 200° C περίπου για 1 ώρα (Αν χρειάζεται προσθέτουμε στο φαγητό μας ζεστό νερό).
  4. Πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και γαρνίρουμε με τα φύλλα του βασιλικού.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (2)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.