www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Adrecote με πιπεριές


Υλικά

  • 1 κιλό σπαλομπριζόλες (adrecote)
  • 1/2 κιλό κόκκινες πιπεριές
  • 50 γρ. ξύδι μπαλσάμικο
  • 50 γρ. μηλόξυδο
  • 50 γρ. ξύδι λευκό
  • 50 γρ. λάδι
  • 200 γρ. ζωμό κότας
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Ροζέ
    -Ερυθρός ημίξηρος

Ετοιμασία

  1. Πλένουμε τις πιπεριές, τις καθαρίζουμε από τα σπόρια, τις λαδώνουμε, τις ψήνουμε στο γκριλ, τις ξεφλουδίζουμε και τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με όλα τα άλλα υλικά (εκτός από το κρέας).
  2. Σε ένα κατσαρολάκι βράζουμε το μίγμα μας μέχρι να δέσει.
  3. Ψήνουμε τις μπριζόλες, προσθέτουμε τη σάλτσα και σερβίρουμε με πατάτες jachet και επιπλέον σάλτσα tartar.
"Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρει κανεις αξιόλογες συνταγές απο βιβλία, περιοδικά, ίντερνετ κ.τ.λ. Οι καλύτερες βέβαια ειναι αυτές που δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι με τη φαντασία μας. Και μερικές φορές αυτές που δημιουργούνται από πειραματισμούς ή λάθη..."
λέει ο Γιώργος Καμακάρης, εμπνευστής της συνταγής.

Τη συνταγή συνιστά: ο Γιώργος Καμακάρης

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (5)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.