www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Μοσχάρι ρολό


Υλικά

  • 2 κιλά μοσχαρίσια σπάλα
  • 3 κουταλιές βούτυρο
  • 7-8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 1/2 κούπα τριμμένο τυρί
  • Χυμό ενός λεμονιού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Δύο λαδόκολλες



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Ερυθρός ξηρός
    -Ερυθρός ημίξηρος

Ετοιμασία

  1. Σχίζουμε την σπάλα ώστε να γίνει ένα μακρύ κομμάτι, την αλατοπιερώνουμε, την αλείφουμε με το βούτυρο και την πασπαλίζουμε με το τυρί και το σκόρδο.
  2. Τυλίγουμε το κρέας μας σφιχτά σε ρολό, το περιχύνουμε με τον χυμό λεμονιού, το δένουμε, το τυλίγουμε στις λαδόκολλες και το ξαναδένουμε.
  3. Το βάζουμε σε ένα λαδωμένο ταψί και το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 2 -2 1/2 ώρες περίπου.
  4. Οταν κρυώσει το ξετυλίγουμε από τις λαδόκολλες και το κόβουμε σε φέτες.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.