www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Γουρουνόπουλο με θυμάρι


Υλικά




  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Ερυθρός ξηρός
    -Ερυθρός ημίγλυκος

Προετοιμασία

Πλένουμε το γουρουνόπουλο καλά, το τρυπάμε σε πολλά σημεία, βάζουμε στις τρύπες μπόλικο αλάτι και λεμόνι και το αφήνουμε όλη νύχτα στο ψυγείο.

Ετοιμασία

  1. Την άλλη μέρα βάζουμε στο ταψί τα κλαδιά του θυμαριού, αλείφουμε καλά με λάδι το γουρουνόπουλο και το τοποθετούμε ανάσκελα πάνω στα κλαδιά.
  2. Ψήνουμε για 3 1/2 ώρες περίπου σε χαμηλή φωτιά, γυρίζουμε το γουρουνόπουλο, το πασπαλίζουμε με την ρίγανη και ψήνουμε για άλλη μισή ώρα περίπου (μέχρι να ροδίσει).

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.