www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Κρασομεζές Κύπρου


Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό
  • 2 ποτήρια κρασί μπρούσκο
  • 1 φλιτζανάκι ξύδι
  • Λίγο μπαχάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Λάδι για το τηγάνισμα



Ετοιμασία

  1. Πλένουμε το κρέας, τα στεγνώνουμε και το κόβουμε σε μικρά κομματάκια.
  2. Βάζουμε το κρέας σε μία λεκάνη, προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, το μπαχάρι, το σκεπάζουμε με το ξύδι και το κρασί και το αφήνουμε για 6 ώρες τουλάχιστον.
  3. Βάζουμε σε ένα τηγάνι να κάψει το λάδι και τηγανίζουμε το μίγμα μας κουταλιά-κουταλιά.
  4. Στραγγίζουμε το κρέας και το τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για να ψηθεί μέχρι μέσα.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή



Σχόλια επισκεπτών

  • Θέμα: Κρασομεζές Κύπρου
    Από: Δώρος  5 / 1 / 2008
    Στις οδηγίες της ετοιμασίας , οι οδηγίες 3 και 4 με έχουν συγχίζει διότι λένε δύο διαφορετικές οδηγίες για το ίδιο π΄ραμα - το μίγμα του κρέατος με τα μπαχαρικά και το κρασί .....
    [Απάντηση] | [Νέο σχόλιο ]

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.