Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
|
Tips &
Tricks της κουζίνας
|
Φιλέτο πέρκας με μουστάρδα και κρέμα γάλακτος
Υλικά
- 1 φιλέτο πέρκας (ανά μερίδα)
- Μουστάρδα
- Καρότο κομμένο σε κομμάτια
- Κασέρι ή κεφαλοτύρι τριμμένο
- Κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Πιπέρι
|
- Για ποτό προτείνουμε:
-Λευκός ξηρός -Ρετσίνα
|
|
Ετοιμασία
- Τοποθετούμε τα φιλέτα πέρκας πάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και αλατοπιπερώνω.
- Αλείφω το φιλέτο με μουστάρδα, βάζω το καρότο, το τυρί και μία κουταλιά κρέμα γάλακτος.
- Κλείνω το φιλέτο με το αλουμινόχαρτο και ψήνω για μισή ώρα περίπου στους 200°C.
Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό όπως μας λέει η Αναστασία Ρίζου που προτείνει την συνταγή.
Τη συνταγή συνιστά: η Αναστασία Ρίζου
|
|