www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φιλέτο πέρκας με μουστάρδα και κρέμα γάλακτος


Υλικά

  • 1 φιλέτο πέρκας (ανά μερίδα)
  • Μουστάρδα
  • Καρότο κομμένο σε κομμάτια
  • Κασέρι ή κεφαλοτύρι τριμμένο
  • Κρέμα γάλακτος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Λευκός ξηρός
    -Ρετσίνα

Ετοιμασία

  1. Τοποθετούμε τα φιλέτα πέρκας πάνω σε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο και αλατοπιπερώνω.
  2. Αλείφω το φιλέτο με μουστάρδα, βάζω το καρότο, το τυρί και μία κουταλιά κρέμα γάλακτος.
  3. Κλείνω το φιλέτο με το αλουμινόχαρτο και ψήνω για μισή ώρα περίπου στους 200°C.
Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό όπως μας λέει η Αναστασία Ρίζου που προτείνει την συνταγή.


Τη συνταγή συνιστά: η Αναστασία Ρίζου

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (11)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.