www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Φωλιές από κανταΐφι με κουνέλι


Υλικά

  • 1/2 κιλό φύλλα για κανταΐφι
  • 1/2 κιλό κουνέλι
  • 200 γρ. γκούντα τριμμένη
  • 1/2 κιλό φρέσκο γάλα
  • 250 γρ. βούτυρο
  • 100 γρ. αλεύρι
  • Κρασί (δοκιμάστε το και με λευκό και με κόκκινο)
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 2 αυγά
  • Sause besamel
  • Αλάτι
  • Πιπέρι



Ετοιμασία

  1. Βράζουμε το κουνέλι σε νερό στο οποίο έχουμε προσθέσει κρασί και τα φύλλα δάφνης.
  2. Οταν το κουνέλι είναι έτοιμο το ξεκοκαλίζουμε και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
  3. Ετοιμάζουμε την sause besamel (με το γάλα και το αλεύρι), την βγάζουμε από την φωτιά και προσθέτουμε τα αυγά, την γκούντα και το κουνέλι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
  4. Φτιάχνουμε φωλιές με το κανταΐφι σε διάμετρο 6 εκ. περίπου, τις βάζουμε σε ταψί και ραντίζουμε καλά με το βούτυρο.
  5. Στο κέντρο κάθε φωλιάς βάζουμε 2-3 κουταλιές από το μίγμα μας, ραντίζουμε με το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε στους 180°C.

Τη συνταγή συνιστά: και εμπνεύστηκε ο Γιώργος Καμακάρης

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή | Εμφάνιση τών σχολίων (1)

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.