www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Ρέγκα στο τηγάνι


Υλικά

  • 2 ρέγγες
  • 2 κιλά ντομάτες ώριμες
  • 200 γρ. λάδι
  • Μπόλικο πιπέρι (1 κουταλάκι περίπου)
  • 2 κοφτά κουταλάκια ζάχαρη



Ετοιμασία

  1. Καθαρίζουμε τις ντομάτες, τις ξεφλουδίζουμε, τις κόβουμε στην μέση, τις σφίγγουμε ώστε να φύγουν οι σπόροι και τις κόβουμε σε φέτες.
  2. Βάζουμε τις ντομάτες σε ένα τηγάνι μαζί με το λάδι, το πιπέρι και την ζάχαρη και τις αφήνουμε να σιγοβράσουν.
  3. Κόβουμε τα κεφάλια από τις ρέγγες, βγάζουμε τις πέτσες, αφαιρούμε την ραχοκοκαλιά και τα ψιλά κοκαλάκια τους, τις κόβουμε με το χέρι μας σε κομμάτια και τις ρίχνουμε στις ντομάτες και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά περίπου.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.