www.hungry.gr  Για τους φίλους τής γεύσης.
Ταχεία αναζήτηση   Βοήθεια
Φαγητα Σάλτσες & Κρέμες Σαλάτες Γλυκά Μπαχαρικά Tips O έρωτας... | Κάβα,μπάρ
Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic


Πιάτα με κύριο υλικό:

Και συγκεκριμένα:
Τρόπος μαγειρέματος:
Επιπλέον να είναι:
Νηστίσιμο
Vegetarian
Αφροδισιακό
Πρόχειρο
Tip: Πατώντας απλώς το κουμπί παίρνετε όλα τα φαγητά
Πιάτα από την:
κουζίνα


Λεξικό όρων κουζίνας:
Αναζήτηση



Tips & Tricks
της κουζίνας

Χοιρινό κρασάτο Κύπρου (αφέλια)


Υλικά

  • 1 κιλό μπούτι χοιρινό
  • 4 ποτήρια μαυροδάφνη
  • 1 κούπα λάδι
  • 1 κιλό πατάτες (μικρές στρογγυλές)
  • Φύλλα δάφνης
  • Κόλιαντρο σε σπόρους
  • Αλάτι



  • Για ποτό προτείνουμε:
    -Ερυθρός Ημίξηρος
    -Ερυθρός Ξηρός

Προετοιμασία

Πλένουμε το κρέας, το κόβουμε σε κομμάτια, τα χτυπάμε λίγο να πλατύνουν και το βάζουμε σε μία λεκάνη. Προσθέτουμε το κρασί (τη μαυροδάφνη) και τον κόλιαντρο και τα αφήνουμε να μαριναριστούν όλη νύχτα.

Ετοιμασία

  1. Βγάζουμε το κρέας από το κρασί και βάζουμε τις πατάτες καθαρισμένες.
  2. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας και στην συνέχεια ροδίζουμε και τις πατάτες.
  3. Βάζουμε τις πατάτες και το κρέας στην κατσαρόλα, προσθέτουμε όσο κρασί έμεινε, την δάφνη και αλάτι και σιγοψήνουμε σε χαμηλή φωτιά.

Εκτύπωση Στείλτε τη συνταγή σε κάποιον που θα τού αρέσει...
Εκτύπωση Αποστολή


Σχολιάστε τη συνταγή

Επικοινωνία | Editorial | Κεντρική σελίδα | Forum | Η δική σας συνταγή | Traffic

© Copyleft: A. Kanavouras 2001. All lefts reserved.